Adatvédelmi tájékoztató

A személyes adatok kezelésére, lekérdezésére, továbbítására, módosítására a mindenkori adatvédelmi jogszabályok rendelkezései az irányadóak.

Rendeléshez regisztrációra nincs szükség. A megrendelés folyamán rögzített adatokat a Harmónia Pont Kft megrendelés teljesítéséhez használja fel. Ezen adatok kizárólag a pontos teljesítéshez szükségesek. Az egyes informatikai rendszerek által, a webáruház oldalain leadott megrendelésből készült számla adatai a rendelés leadása folyamán megadott adatokkal rögzítésre, és tárolásra kerülnek a hatályos számviteli törvényben meghatározott időszakra.

A webáruház használata során a Harmónia Pont Kft részére rendelkezésre bocsátott személyes adatokat bizalmasan kezeli, és nem adja ki további fél számára, kivéve a megrendelés kézbesítéséhez használt alvállakozó (futárcég) részére.

 

A hírlevél feliratkozás során megadott adatok (név, e-mail cím) kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el. A megadott adatokat hírlevél küldés céljából az ezen célok megvalósításához szükséges mértékben és ideig kezeljük és használjuk. Ezen adatok harmadik fél számára nem kerülnek továbbításra, átadásra, azok illetéktelen személyek számára nem hozzáférhetőek. A webáruház nem adja és nem cseréli el a tudomására jutott és kezelt adatokat.

Az Ön adatainak kezelésében teljes mértékben az Adtavédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.

A hírlevélről bármikor leiratkozhat a hírlevél alján megjelenő leiratkozás gomb segítségével.

Ha az adatkezeléssel kapcsolatosan bármi kérdése merülne fel kérem forduljon hozzánk bizalommal az info@mazsolajatek.hu címen.

Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-53894/2012